Energiefonds

Voor provinciale of lokale overheid zijn doelen geformuleerd op het gebied van duurzaamheid. Allemaal hebben we de ambitie om de klimaatdoelen te realiseren, maar hoe gaan we dit uitvoeren? Waar liggen de kansen en waar liggen de knelpunten? Vaak is er niet voldoende capaciteit, wil je maximale flexibiliteit of het is juist gewenst om “een expert van buiten” toe te voegen aan het team. Daar zijn wij precies op onze plek om fondsmanagement voor je te doen.

Wij worden ingezet waar pragmatisme van de markt gecombineerd moet worden met het snel en goed kunnen verbinden van de verschillende partijen. Want dat is waar we goed in zijn. Het zijn altijd de mensen die het succes maken van de projecten en wij zorgen er voor dat zij optimaal hun belangen, kennis en assets kunnen inbrengen. Dat doen we door het geheel te overzien, verschillende belangen tot een gezamenlijk project te smeden en de juiste partijen te vinden.

Onze aanpak van fondsmanagement is effectief omdat we complexiteit overzien en die zo snel mogelijk terugbrengen tot eenvoudiger onderdelen om met snelheid te ontwikkelen. Wij vinden projecten, maken businesscases die snel te doorgronden zijn en zorgen voor informatie op basis waarvan goed en snel besloten kan worden.

Onze roots liggen in het ondernemerschap en gecombineerd met onze publieke kennis ontstaat volgens onze opdrachtgevers een verfrissende daadkracht die alle partijen maximaal laat scoren. Mooier konden we het zelf niet zeggen!

Meer weten? Bel voor een vrijblijvende afspraak