Ons team:

Hendrik Numan

Hendrik Numan

Senior Energy Finance Consultant

Na 9 jaar werkzaam te zijn geweest in het (grootzakelijke) bankwezen, ben ik in 2007 gestart met het eerste debt-advisory kantoor in Noord-Nederland. Helder Corporate Finance adviseurs was gericht op het (grote) MKB, familiebedrijven en (overheids) instellingen. Begin 2020 heb ik besloten om mijn expertise en netwerk op het gebied van het financieren van (energie) transities onder te brengen in een nieuwe vennootschap met als doel bedrijven en instellingen te ondersteunen in het realiseren van hun ambities.

Voor diverse opdrachtgevers analyseer ik de haalbaarheid van projecten en vervul ik de rol van financieringsspecialist en sparringpartner.

Bernard Stornebrink

Bernard Stornebrink

Senior Energy Finance Consultant

In 2002 ben ik mijn carrière in loondienst gestart bij een organisatie-adviesbureau. In datzelfde jaar ben ik ook als zelfstandige begonnen met een online marktplaats voor bedrijfsovernames. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een allround landelijk opererend corporate finance kantoor. In die jaren heb ik veel bedrijven van binnen gezien en veel interessante onderhandelingen mogen voeren. Vanuit de corporate financepraktijk kwamen we in aanraking met projecten in de wereld van de duurzame energie. Dit sprak mij zeer aan en uiteindelijk heb ik de stap gezet om me hier volledig op te focussen (Enber). Financiering van duurzame projecten is een essentieel onderdeel van de energietransitie. De opgedane ervaring en creativiteit is hierbij onontbeerlijk. Voor diverse klanten vervul ik de rol van investmentmanager, manager project finance en business development. Samen met mijn collega’s hopen we een mooie bijdrage te leveren aan de energietransitie.

Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Gorredijk. In mijn spaarzame vrije tijd ben ik nog uitvoerend bestuurder van de basisschool en ben ik te vinden in de tuin of op ons favoriete waddeneiland Ameland.

Jonathan Schermer

Jonathan Schermer

Junior Energy Finance Consultant

Tijdens mijn studie Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik me gaan richten op de onderwerpen energietransitie, duurzaamheid en innovatie. Deze onderwerpen spraken me aan vanwege hun relevantie en uitdaging. Na het behalen van mijn diploma was ik dan ook gebrand om mijn carrière in de sector van de duurzame energie te beginnen. Vanaf de zomer van 2021 heb ik dit kunnen doen bij Enber. Hier vervul ik de rol van junior energy finance consultant, waar ik verantwoordelijk ben voor marktanalyses maken, business cases opstellen en beoordelen, en studie verrichten naar innovatieve producten en verdienmodellen.

Ik ben opgegroeid in Haarlem en ben na het behalen van mijn bachelor in Amsterdam naar Groningen verhuisd, waar ik nog steeds met veel plezier woon.

Marloes Hoekman

Marloes Hoekman

Junior Energy Finance Consultant

Mijn naam is Marloes Hoekman en ik ben junior energy finance consultant begonnen bij Enber. Ik ben 30 jaar, geboren in Honduras, waar ik 8 jaar gewoond heb. De afgelopen 22 jaar heb ik in Nederland doorgebracht en woon nu samen met mijn vriend in Genemuiden.

In mijn vrije tijd houd ik van reizen, lezen en muziek luisteren. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden en familie een bordspel te spelen, of gezellig samen te eten of uit te gaan.

Ik heb eerst aan de Hogere Hotelschool gestudeerd in Leeuwarden en heb op het World Forum in Den Haag gewerkt voor mijn afstudeerproject. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan als consultant bij een subsidie-adviseur. In mei 2018 heb ik mijn master in bedrijfskunde gehaald aan de Universiteit Twente. Mijn specialisatie tijdens deze master was gericht op innovatie, strategie en ondernemerschap.

Ik kijk er naar uit om opdrachtgevers van Enber te mogen ondersteunen bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Ans Boorsma

Ans Boorsma

Office manager

Na een jarenlange loopbaan als verpleegkundige in het ziekenhuis heb ik enkele jaren geleden het besluit genomen vaker thuis te kunnen zijn bij ons opgroeiende gezin. Nu de kinderen wat zelfstandiger worden heb ik een carriereswitch gemaakt en ondersteun ik Enber bij diverse secretariële en administratieve zaken.

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en ben ik vliegende keep op de basisschool van onze kinderen. Hier help ik kinderen met een leesachterstand, maak foto’s en ondersteun leerkrachten waar nodig.