Ons team:

Hendrik Numan

Hendrik Numan

Transitie financier

Na 9 jaar werkzaam te zijn geweest in het (grootzakelijke) bankwezen, ben ik in 2007 gestart met het eerste debt-advisory kantoor in Noord-Nederland. Helder Corporate Finance adviseurs was gericht op het (grote) MKB, familiebedrijven en (overheids) instellingen. Begin 2020 heb ik besloten om mijn expertise en netwerk op het gebied van het financieren van (energie) transities onder te brengen in een nieuwe vennootschap met als doel bedrijven en instellingen te ondersteunen in het realiseren van hun ambities.

Voor diverse opdrachtgevers analyseer ik de haalbaarheid van projecten en vervul ik de rol van financieringsspecialist en sparringpartner.

Bernard Stornebrink

Bernard Stornebrink

Specialist Duurzame financieringen

In 2002 ben ik mijn carrière in loondienst gestart bij een organisatie-adviesbureau. In datzelfde jaar ben ik ook als zelfstandige begonnen met een online marktplaats voor bedrijfsovernames. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een allround landelijk opererend corporate finance kantoor. In die jaren heb ik veel bedrijven van binnen gezien en veel interessante onderhandelingen mogen voeren. Vanuit de corporate financepraktijk kwamen we in aanraking met projecten in de wereld van de duurzame energie. Dit sprak mij zeer aan en uiteindelijk heb ik de stap gezet om me hier volledig op te focussen (Enber). Financiering van duurzame projecten is een essentieel onderdeel van de energietransitie. De opgedane ervaring en creativiteit is hierbij onontbeerlijk. Voor diverse klanten vervul ik de rol van investmentmanager, manager project finance en business development. Samen met mijn collega’s hopen we een mooie bijdrage te leveren aan de energietransitie.

Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Gorredijk. In mijn spaarzame vrije tijd ben ik nog uitvoerend bestuurder van de basisschool en ben ik te vinden in de tuin of op ons favoriete waddeneiland Ameland.

Sigrun Huiskens

Sigrun Huiskens

Intern Accountmanager

Ik heb een aantal jaar, met veel plezier, via een detacheringsbureau voor diverse banken gewerkt. Dit was altijd in het zakelijke segment. In 2017 kwam ik in contact met Enber en kreeg ik de kans om mijn opgedane kennis te benutten voor het verduurzamen van ons land. Dit was een kans waar ik niet lang over hoefde na te denken. Voor diverse opdrachtgevers vervul ik de Intern Accountmanagers rol.

Ik ben woonachtig in Dokkum samen met mijn vriend. We hebben samen een dochter en zoon. In mijn vrije tijd tuinier en lees ik graag. Ook ga ik regelmatig een dagje toeren op de motor.

Gjalt Wijma

Gjalt Wijma

Projectmanager Duurzaamheid

Mijn werkende leven ben ik in 2002 begonnen binnen de makelaardij, hierin ben ik enkele jaren actief geweest. Daarna ben ik werkzaam geweest bij de vastgoedafdelingen van diverse grote semi-overheidspartijen. In mijn tijd bij deze bedrijven heb ik veel kunnen opsteken van organisaties en bedrijven waar ik mee in contact ben gekomen.

In 2018 ben ik in contact gekomen met Bernard en vanuit een gezamenlijke ambitie ga ik mij binnen Enber inzetten als projectmanager duurzaamheid om zo bij te kunnen dragen aan de energietransitie.

Naast mijn werkzaamheden voor Enber ben ik werkzaam als adviseur Vastgoed & Grondzaken binnen de overheid. Daarnaast probeer ik in mijn woonplaats Gorredijk een steentje bij te dragen met enkele bestuursfuncties. Om fysiek en mentaal fris te blijven hou ik ervan om hard(er) te lopen.

Ans Boorsma

Ans Boorsma

Office manager

Na een jarenlange loopbaan als verpleegkundige in het ziekenhuis heb ik enkele jaren geleden het besluit genomen vaker thuis te kunnen zijn bij ons opgroeiende gezin. Nu de kinderen wat zelfstandiger worden heb ik een carriereswitch gemaakt en ondersteun ik Enber bij diverse secretariële en administratieve zaken.

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en ben ik vliegende keep op de basisschool van onze kinderen. Hier help ik kinderen met een leesachterstand, maak foto’s en ondersteun leerkrachten waar nodig.